Muut mahdollisuudet

Urheilu

Opiskelijalla on mahdollisuus hakea kurssien hyväksilukemista lukioaikaisesta ohjatusta ja tavoitteellisesta urheiluharjoittelusta tai muusta toiminnasta. Kursseja voidaan myöntää ensimmäisenä vuonna kolme, toisena vuonna kolme ja kolmantena kaksi kurssia. Päätöksen asiasta tekee opiskelijan esityksestä rehtori.

Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemia

Toisen ja korkea-asteen opiskelijoiden hakuaika akatemiaan on kevätlukukausi. Tiedot hyväksytyistä tai hylätyistä hakemuksista toimitetaan hakijoille ja oppilaitoksille viimeistään juhannukseen mennessä.urheiluakatemiaharjoittelusta voi saada käytetyn ajan mukaan lukiokursseja

Opinlakeus-oppilaitosverkosto

Nurmon lukio kuuluu Opinlakeus-verkostoon. Opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa kursseja verkostoon kuuluvissa oppilaitoksissa.