Opiskelijakunta

Kaikki Nurmon lukion opiskelijat kuuluvat opiskelijakuntaan. Opiskelijakunnan äänitorvena koulua ja opiskelua koskevissa asioissa toimii hallitus, joka valitaan opiskelijoiden keskuudesta.

Nurmon opiskelijakunnan hallituksen päätarkoitus on ylläpitää ja edistää opiskelijoiden kouluviihtyvyyttä ja hyvinvointia.

Käytännössä hallituksen työhön kuuluu koulun kioskin avoinna pito päivittäin, erilaisten teema –ja virkistyspäivien järjestäminen, kokousten pitäminen sekä koulun ja opiskelijoiden hyväksi tehtävät parannusehdotukset.

Opiskelijakunnan hallituksen jäsenet valitaan vuoden alussa koko koulun yhteisissä vaaleissa. Jokaiselta luokalta valitaan kaksi ehdokasta, joista opiskelijat saavat äänestää.

Hallitus valitsee itse joukostaan puheenjohtajan ja jokaiselle jäsenelle oman vastuualueensa.

Vuonna 2018 opiskelijakunnan hallituksen jäseninä toimivat:

• Alanko Martti, pj.
  • Jaskari Emma
  • Kangasniemi Teemu
  • Katajamäki Henna-Riina
  • Keskimäki Krista
  • Koivisto Ville
  • Kojola Matias, varapj.
  • Mattinen Maria
  • Ranta-aho Arttu
  • Tuomela Andre

Opiskelijakunnan hallituksen ohjaava opettaja on Anu Koivisto.