Opiskelijakunta

Kaikki Nurmon lukion opiskelijat kuuluvat opiskelijakuntaan. Opiskelijakunnan äänitorvena koulua ja opiskelua koskevissa asioissa toimii hallitus, joka valitaan opiskelijoiden keskuudesta.

Nurmon opiskelijakunnan hallituksen päätarkoitus on ylläpitää ja edistää opiskelijoiden kouluviihtyvyyttä ja hyvinvointia.

Käytännössä hallituksen työhön kuuluu koulun kioskin avoinna pito päivittäin, erilaisten teema –ja virkistyspäivien järjestäminen, kokousten pitäminen sekä koulun ja opiskelijoiden hyväksi tehtävät parannusehdotukset.

Opiskelijakunnan hallituksen jäsenet valitaan vuosittain koko koulun yhteisissä vaaleissa. Jokaiselta luokalta valitaan kaksi ehdokasta, joista opiskelijat saavat äänestää.

Hallitus valitsee itse joukostaan puheenjohtajan ja jokaiselle jäsenelle oman vastuualueensa.

Vuosina 2017-2018 opiskelijakunnan hallituksen jäseninä toimivat:

• Roosa Rajala (pj)
  • Noora Huhtala
  • Jaana Järvinen
  • Joona Keski-Luoma
  • Jenna Nisula
  • Olli Pollari
  • Olli Raitis
  • Heidi Teivaanmäki

Opiskelijakunnan hallituksen ohjaajana toimivat Venla Holopainen (jaksot 1-4) ja Anu Koivisto (jaksot 5-6).